SIMULERINGAR

NU SIMULERAR VI GJUTNINGAR FÖR ATT SKAPA EN ÄNNU SÄKRARE OCH BÄTTRE PRODUKTIONSKEDJA.
VI HAR UNDER NÅGRA ÅRS TID ANVÄNT OSS AV EXTERN(A) PARTNER(S) FÖR SIMULERING AV KOMPLEXA DETALJER. NU HAR VI INFÖRSKAFFAT NOVACAST SOM ÄR ETT GJUTSIMULERINGS PROGRAM UTVECKLAT I SVERIGE VILKET VI KOMMER ATT ANVÄNDA OSS AV INHOUSE I VÅRT DAGLIGA ARBETE. 
ETT PAR AV DE FÖRDELAR FÖR DIG SOM KUND ÄR ATT VI FÅR EN KORTARE LEDTID FÖR NYA DETALJER - VI KAN DÅ PÅ ETT SÄKRARE SÄTT TA FRAM NYA DETALJER GENOM ATT REDAN INNAN VI PRODUCERAR DETALJERNA KAN VI IDENTIFIERA MÖJLIGA PROBLEMOMRÅDEN ELLER HITTA GJUTTEKNISKA FÖRBÄTTRINGAR.

"MED NOVACAST KOMMER VI KUNNA ERBJUDA VÅRA KUNDER EN PAKETLÖSNING DÄR SIMULERINGARNA GER OSS EN KOMPLETTERANDE/UTÖKAD FÖRSTÅELSE FÖR HUR STÅLET BETER SIG NÄR VI GJUTER AV DETALJERNA. DETTA KOMBINERAT MED VÅR STORA ERFARENHET TAR DET OSS VIDARE TILL NÄSTA NIVÅ" - STEFAN KORZONEK, VD.

 

NOVACAST.JPG
Andreas Korzonek