NY PÅ ARBETET

THOMAS ERIKSSON BÖRJADE HOS OSS 1 MARS OCH HAN KOMMER ARBETA MED KVALITET, PRODUKTIONSTEKNISKA OCH PROJEKTRELATERADE UTMANINGAR.

THOMAS STÅLKARRIÄR INLEDDES I BÖRJAN PÅ NITTIOTALET MED EN BERGSINGENJÖRS EXAMEN MED INRIKTNING METALLURGI OCH HAR SEDAN DESS ARBETAT OCH UTVECKLATS I BRANSCHEN OCH KOMMER NÄRMAST FRÅN KOHLSWA GJUTERI AB.

DETTA ÄR ETT VÄLKOMMET TILLSKOTT TILL NSG, "VI ÄR SÄKRA PÅ ATT THOMAS KOMMER BIDRA MED MYCKET, HAN HAR EN SOLID BAKGRUND SOM GRUNDAR SIG I TEORIN OCH HAR OMSATTS I VERKLIGHETEN", SÄGER STEFAN KORZONEK VD NORRHULTS STÅLGJUTERI AB

"FÖRSTA MÅNADEN ÄR STRAX AVKLARAD OCH JAG ÄR IMPONERAD AV KVALITETSNIVÅN PÅ DETALJERNA NSG LEVERERAR, MEN  VI KOMMER TILLSAMMANS UTVECKLA DET VIDARE OCH JAG VET ATT JAG KAN BIDRA MED MYCKET. JAG SER FRAM EMOT ATT VARA MED OCH TA DETTA MOT NYA HÖJDER!" SÄGER THOMAS ERIKSSON.

Andreas Korzonek